Συνάντηση είχε ο βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Παυλίδης, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Παξών κ. Γ. Λύχνο, με τον Γ.Γ. του Υπ. Εσωτερικών κ. Κ. Πουλάκη. Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα διοικητικής λειτουργίας και ενίσχυσης του ανθρώπινου δυναμικού του δήμου Παξών και γενικότερα των μικρών νησιωτικών δήμων. Επίσης, συζητήθηκε το πρόβλημα της ύδρευσης των Αντιπάξων ως βασική προϋπόθεση για την ανάπτυξη του νησιού. Ο κ. Πουλάκης δεσμεύτηκε να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη διοικητική επάρκεια του δήμου με προσωπικό και να εντάξει το επόμενο διάστημα τους Αντιπάξους στα προγράμματα των αφαλατώσεων ώστε να αποκτήσει το νησί επάρκεια στην ύδρευση του.

Ο δήμος Παξών όπως και όλοι οι μικροί νησιωτικοί δήμοι ενισχύθηκαν από το Υπ. Εσωτερικών με επιπλέον χρηματοδότηση και με προσωπικό, όπως δήλωσε και ο άρμοδιος Γ.Γ. Παρ’ όλα αυτά δεσμεύτηκε στη περαιτέρω ενίσχυση αυτής της προσπάθειας.

Συνάντηση επίσης υπήρξε και με τον διευθύνοντα σύμβουλο των Κτιριακών Υποδομών (ΚΤΥΠ Α.Ε.) κ. Καραγιάννη. Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα οξυμένα προβλήματα της σχολικής στέγης στους Παξούς. Ο κ. Καραγιάννης δεσμεύτηκε να δει θετικά το αίτημα για την επέκταση των σχολικών αιθουσών στο νησί παράλληλα με την παραχώρηση προκάτ αιθουσών που ήδη έχει υλοποιηθεί.