Τρία χρυσά, τρία αργυρά και δύο χάλκινα μετάλλια ήταν ο εξαιρετικός απολογισμός των Κερκυραίων αθλητών και αθλητριών στο 2ο μέρος  των αγώνων που διεξήχθησαν στα Τρίκαλα, στο πλαίσιο του Πανελληνίου Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Στίβου.

Στους εν λόγω αγώνες συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες από 28 συλλόγους της Θεσσαλίας, της Ηπείρου, της Δυτικής Μακεδονίας και της Κέρκυρας.

Τη Κέρκυρα εκπροσώπησαν 14 αθλητές και 2 αθλήτριες του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου, όπως κι ένας αθλητής του Α.Ο. Κέρκυρα. Εκτός από τα 8 μετάλλια, οι Κερκυραίοι αθλητές και αθλήτριες είχαν ακόμα μια 4η, τρεις 5ες, μια 6η, δύο 7ες και μια 9η θέση σε διάφορα αγωνίσματα.

Στα αξιοσημείωτα, το ότι στον τελικό του επί κοντώ ανδρών οι επτά πρώτοι ήταν αθλητές του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου.

Τα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν ο Δημήτρης Μονόπωλης στο μήκος ανδρών, ο Νίκος Κότσης στο επί κοντώ ανδρών και η Σπυριδούλα Καρύδη στο τριπλούν γυναικών.

Τα αργυρά μετάλλια κατέκτησαν ο Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης στο μήκος ανδρών, ο Γιώργος Χαλικιάς στο επί κοντώ ανδρών και ο Γιώργος Μανάτος στο έξαθλο.

Τα χάλκινα μετάλλια, τέλος, κατέκτησαν ο Σπύρος Δουκατέλης στα 200μ. ανδρών και ο Μάκης Τζήλιος στο επί κοντώ ανδρών.

Σε ότι αφορά τη Γενική Κατάταξη των ατομικών αγωνισμάτων, ο Κερκυραϊκός Γυμναστικός Σύλλογος κατέλαβε την 4η θέση με 121 βαθμούς, πίσω από τον Γυμναστικό Σύλλογο Τρικάλων, τον Αθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο Ιωαννίνων και τον Γυμναστικό Αθλητικό Σύλλογο Ζευς Τρικάλων.

Αναλυτικά τα μετάλλια και οι διακρίσεις των Κερκυραίων αθλητών & αθλητριών

 

Χρυσά μετάλλια

Μήκος Ανδρών: Δημήτρης Μονόπωλης (Κερκυραϊκός) 7.42μ

Επί κοντώ Ανδρών: Νίκος Κότσης (Κερκυραϊκός) 4.60μ.

Τριπλούν Γυναικών: Σπυριδούλα Καρύδη (Κερκυραϊκός) 12.75μ

 

Αργυρά μετάλλια

Μήκος Ανδρών: Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης (Κερκυραϊκός) 7.41μ

Επί κοντώ Ανδρών: Γιώργος Χαλικιάς (Κερκυραϊκός) 4.60 (ατομικό ρεκόρ)

Έξαθλο Ανδρών: Γιώργος Μανάτος (ΑΟ Κέρκυρα).

 

Χάλκινα μετάλλια

200μ Ανδρών: Σπύρος Δουκατέλης (Κερκυραϊκός) 22’’11.

Επί κοντώ Ανδρών:  Μάκης Τζήλιος (Κερκυραϊκός) 4.60μ.

 

Διακρίσεις:

Τέταρτη θέση: Επί κοντώ Ανδρών : Σπύρος Χατζηιωαννίδης (Κερκυραϊκός) 4.40μ

Πέμπτη θέση: Σφαιροβολία Γυναικών: Ειρήνη Τζαναβάρη (Κερκυραϊκός)10.08μ. Σκυταλοδρομία 4Χ400 Κερκυραϊκός (Αντώνης Χειμαριός, Μανώλης Αλεξάκης, Σπύρος Φιλήνδας, Σοφοκλής Τζιβανίδης). Επί κοντώ Ανδρών: Νίκος Νεράντζης (Κερκυραϊκός) 4.10μ.

Έκτη θέση: Επί κοντώ Ανδρών: Φίλιππος Σγούρος (Κερκυραϊκός) 3.80μ.

Έβδομη θέση: 800μ Ανδρών: Αντώνης Χειμαριός (Κερκυραϊκός) 2’.04’’.93. Επί κοντώ Ανδρών: Στέλιος Σκορδίλης (Κερκυραϊκός) 3.60μ.

Ένατη θέση: 800μ Ανδρών: Νίκος Στογιάννος (Κερκυραϊκός)