Δήλωση Κώστα Παυλίδη για το αναπτυξιακό συνέδριο

  0
  8

  Παυλίδη: Το Περιφερειακό Συνέδριο θα αποτελέσει ευκαιρία για την προβολή των προοπτικών και των δυνατοτήτων των Ιωνικών Νήσων

  Η διεξαγωγή του Περιφερειακού Συνεδρίου Ανάπτυξης στο νησί της Κέρκυρας αποτελεί μια πρώτη ευκαιρία για την προβολή των προοπτικών και των δυνατοτήτων τόσο του νησιού όσο και του ευρύτερου των Ιονίων Νήσων. Η ενεργή συμμετοχή μας και η στήριξη μας είναι απαραίτητες για την επιτυχία αυτής της διαδικασίας.

  Ευελπιστούμε σε ένα περιφερειακό συνέδριο το οποίο θα έχει ως πρωταρχικό χαρακτηριστικό να αγγίξει και να νιώσει τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας. Η πολυπληθή παρουσία των Υπουργών καθώς και οι μέχρι τώρα συναντήσεις τους με φορείς και συλλόγους επιβεβαιώνουν με την παραπάνω δυνατότητα.

  Η διήμερη διαδικασία αυτής της μορφής διαβούλευσης περιλαμβάνει μέσα στον ειλικρινή διάλογο αλλά και την απαραίτητη γενική αντίθεση. Η συγγραφή και οι μεγάλες λέξεις των προηγούμενων ετών έχουν δώσει τη θέση τους σε ουσιαστικές προτάσεις και παρεμβάσεις με στόχο να τεθούν τα θεμέλια για μια δίκαιη κοινωνική ανάπτυξη.

  Θα θέλατε σε αυτό το σημείο να καλέσει την Κερκυραϊκή κοινότητα να συμμετάσχει ενεργά στις θεματικές συζητήσεις που διεξάγονται στο ξενοδοχείο Park, θέτοντας επί του θέματος τα πραγματικά προβλήματα που αφορούν το Κέρκυρα και τα Ιόνια. Ενημερώνουμε ότι οι διαδικασίες του συνεδρίου θα κορυφωθούν με την ανοικτή ομιλία του Πρωθυπουργού Α. Τσίπρα (6/12, 18:30) όπου θα συγκεντρωθούν τα σχέδια και τα συμπεράσματα που θα προκύψουν από το διήμερο.

  - Advertisement -
  Hondos Center Κέρκυρα - Υπέροχο ταξίδι ομορφιάς
  ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ