Στην  Γενική Συνέλευση  τoυ ΗΑΤΤΑ  (Εν Ελλάδι Τουριστικών  Πρακτόρων), που πραγματοποιήθηκε  στη Αθήνα, παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος  Τουρισμού  και Παιδείας Βασίλης Καββαδίας. Ο κ. Καββαδίας  οποίος είχε διαδοχικές συναντήσεις  με τον Πρόεδρο της Fed Hatta κ. Λύσσανδρο Τσιλίδη καθώς  και τον  Πρόεδρο  Zane Kerby  και Αντιπρόεδρο Robert Duglin, της ASTA  (Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων  Ηνωμένων Πολιτειών).  Συζητήθηκε ο συντονισμός της επίσκεψης στην Κέρκυρα, ομάδας αμερικανών πρακτόρων. Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί  μετά το Παγκόσμιο Συνέδριο Τουρισμού στην Αθήνα  στις 19/4/2018.

Η συζήτηση έγινε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα  και εκφράστηκε έντονο ενδιαφέρον των Αμερικανών, τόσο για ιδιαίτερες εκδηλώσεις, που πραγματοποιούνται  στο νησί μας, όσο και για την τέλεση γάμων.

Κατά τη διάρκεια  της επίσκεψης  στην Αθήνα, ο Αντιδήμαρχος  συναντήθηκε με εκπροσώπους των αεροπορικών εταιρειών της Ryanair και  Aegean και   συζητηθήκαν  θέματα  στρατηγικής  συνεργασίας  του Δήμου με τις εταιρείες.

Ακολούθησε συνάντηση του Αντιδημάρχου με δημοσιογράφους της “Καθημερινής”, της “Ναυτεμπορικής”  και εκπροσώπους της εταιρείας  Traveling news  στους οποίους παρουσίασε  το πρόγραμμα  Τουριστικής Προβολής  της Κέρκυρας,   με σκοπό να προβληθεί   από τα παραπάνω Μ.Μ.Ε

Τέλος στην συνάντηση  του Αντιδημάρχου με την  Αντιπρόεδρο  του ΕΟΤ  κ. Αγγελική Χοντροματίδου, αφού παρουσιάστηκε το πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής,  συμφωνήθηκαν οι από κοινού ενέργειες ώστε το πρόγραμμα να υλοποιηθεί. Εξετάστηκαν επίσης    τρόποι κοινής δράσης  για την επιτυχή έκβαση τόσο  του Πανελλήνιου Αθλητικού Συνεδρίου που θα γίνει  στην Κέρκυρα, όσο  και του   Corfu Foot en Wine Festival το οποίο  θα πραγματοποιηθεί  13 – 5 – 2018.

- Advertisement -
Paul and Peter Κέρκυρα ρούχα